Quiver - 3D Coloring App

Nákupy v aplikaci
3,9
20,2 tis. recenzí
1 mil.+
Stahování
Hodnocení obsahu
Všichni (E)
Snímek obrazovky
Snímek obrazovky
Snímek obrazovky
Snímek obrazovky
Snímek obrazovky
Snímek obrazovky
Snímek obrazovky
Snímek obrazovky
Snímek obrazovky
Snímek obrazovky
Snímek obrazovky
Snímek obrazovky

Informace o aplikaci

Díky aplikaci Quiver je učení zábavné tím, že kombinuje fyzické vybarvování se skvělou technologií rozšířené reality a vytváří tak poutavý, vzdělávací a magický zážitek.

Naše bezplatné stránky můžete otestovat jejich stažením z našeho webu (https://quivervision.com/). Díky našim odborným znalostem v oblasti technologie rozšířené reality dělá aplikace Quiver širokou škálu vzdělávacích témat zábavným, protože umožňuje uživatelům uzdu kreativitě a představivosti. Každá barevná stránka ožije svým jedinečným barevným způsobem, což dává umělci okamžitý a zvláštní pocit vlastnictví a hrdosti! Aplikace Quiver je pohlcující, vzdělávací, vzrušující a inspirující – nezbytný nástroj pro třídu nebo doma, kde si děti mohou rozvíjet dovednosti a uchovat si znalosti jako nikdy předtím. Vyzkoušejte to sami a jsme si jisti, že budete souhlasit.

Pokud jste ochotni se přihlásit k odběru, Quiver je vaše jediné kontaktní místo pro obsah rozšířené reality a plány lekcí pro Pre K až Year 4 a dále. Aplikace a webové stránky Quiver nabízejí vzdělávací platformu, která studentům pomáhá lépe si představit a porozumět různým učebním předmětům.

Na webových stránkách je zdarma zahrnuta široká škála lekcí rozšířené reality vytvořených učiteli a vychovateli a speciálně navržených tak, aby vyhovovaly potřebám všech studentů začleněním různých aktivit. Nyní je čas, abyste rozšířenou realitu začali používat hned ve své třídě!

Ovládací panel Quiver Education také umožňuje nasazení aplikace Quiver na více zařízení ve třídě pomocí jediného předplatného. To pak všem těmto zařízením umožní přístup a používání veškerého dostupného obsahu aplikace Quiver během doby předplatného.

Jak používat:
- Použití Quiver nemůže být jednodušší.
- Nejprve najděte naše stránky stažením aplikace a na našem webu: https://quivervision.com/.
- Dále uložte a vytiskněte stránky z počítače a vybarvěte je svými oblíbenými barvami.
- Jste připraveni uvést svůj hotový výtvor k životu? Jednoduše otevřete aplikaci Quiver, stiskněte tlačítko fotoaparátu, naskenujte QR kód stránky, poté naskenujte omalovánku fotoaparátem a sledujte, jak zbarvení vyskočí ze stránky jako kouzlo! Jak skvělé to je?
- Žádné dvě stránky nejsou stejné, takže každý nový zážitek z Quiver je stejně nezapomenutelný a vzrušující jako ten předchozí.

Navštivte naši webovou stránku (https://quivervision.com/coloring-packs), kde najdete seznam dostupných omalovánek Quiver. Stránky zahrnují řadu vzdělávacích stránek (např. abc, vesmír, matematika, věda, zeměpis) a řadu čistě zábavných stránek se spoustou zábavy a her.

Funkce:
- Tradiční zbarvení s pohlcující vzdělávací rozšířenou realitou.
- Učte se a objevujte pomocí kvízů a dalších vzdělávacích nástrojů.
- Řada bezplatných lekcí a plánů aktivit, které odpovídají dostupným omalovánkám.
- Sledujte, jak vaše výtvory magicky ožívají na obrazovce chytrého zařízení.
- Zapojte se, komunikujte a hrajte hry se svými výtvory.
- Pořizujte fotografie a videa svých výtvorů a sdílejte je s přáteli.
- Různé zvukové efekty spojené s každou stránkou.

Poznámka:
- Aplikace Quiver vyžaduje fyzicky vytištěné omalovánky, abyste si mohli užít plný zážitek.
- Chcete-li si vytisknout stránky, navštivte https://quivervision.com/coloring-packs.
- Ke stažení nového obsahu spojeného s aplikací Quiver je vyžadováno připojení k internetu.
- Aplikace Quiver funguje pouze se stránkami QuiverVision - podívejte se na logo Quiver Butterfly, abyste zajistili kompatibilitu stránek.
- Nákupy v aplikaci a předplatné umožňují přístup k prémiovému obsahu Quiver.
- Pro více informací navštivte https://quivervision.com/.
- Pro další pomoc nás prosím kontaktujte na adrese support@quivervision.com.
- Úplné znění našich podmínek použití naleznete na adrese https://quivervision.com/terms
- Aplikace Quiver shromažďuje anonymní, agregovaná analytická data za účelem zlepšení prostředí aplikace. Společnost QuiverVision neshromažďuje ani nepožaduje žádné osobní údaje. Podívejte se na naše úplné zásady ochrany osobních údajů na https://quivervision.com/privacy-policy
Datum aktualizace
23. 10. 2023

Zabezpečení údajů

Bezpečnost začíná pochopením toho, jak vývojáři shromažďují a sdílejí vaše data. Postupy ochrany soukromí a zabezpečení dat se mohou lišit podle způsobu používání, oblasti a věku. Tyto informace poskytl vývojář a může je průběžně aktualizovat.
S třetími stranami nejsou sdílena žádná data
Další informace o tom, jak vývojáři deklarují sdílení
Tato aplikace může shromažďovat tyto typy dat
Aktivita aplikace a Informace o aplikaci a jejím výkonu
Data jsou šifrována během přenosu
Data smazat nelze

Hodnocení a recenze

4,0
17,6 tis. recenzí
Karolína Fabiánová
25. února 2022
Je to bobré už mám dva obrazy tučňáka a motýla je to prostě dobrá apka
Považujete tento obsah za užitečný?
QuiverVision Limited
3. března 2022
Thanks for using Quiver and we hope you continue to enjoy our product! Oh, and don’t forget to follow us on social media and to register for our mailing list/newsletter on our websites for the latest updates.
Daniel Glos
13. října 2021
Parádní appka pro moji malou dceru. Díky moc
2 lidé si myslí, že je tato recenze užitečná
Považujete tento obsah za užitečný?
QuiverVision Limited
1. listopadu 2021
Thanks for using Quiver and we hope you continue to enjoy our product! Oh, and don’t forget to follow us on social media and to register for our mailing list/newsletter on our websites for the latest updates.
Tomáš Kunst
16. února 2023
Zmizela možnost kupovat jednotlivé balíčky a je jen předplatné...
Považujete tento obsah za užitečný?
QuiverVision Limited
2. března 2023
We still have options to buy packs as individual purchases. We also offer a 7-day free trial for educators who use our Quiver Education Dashboard that includes access to all 250+ AR coloring pages. If you need more info, please email us at support@quivervision.com & if your issues are resolved, please consider giving us a better rating!

Novinky

Discover a world of learning and creativity with Quiver:
Educate yourself with new AR coloring packs such as Human Anatomy, Lifecycle, Space, Animal ABC, Numbers, Shapes, Shakespeare spanning Science, Maths, Social Science, Arts, and Literature,
Design and color your own outfits with Quiver Fashion! Once you have brought your latest ensemble to life, save it to your very own studio wardrobe.
Enhance learning with curriculum aligned lesson & activity plans to match the Quiver AR coloring pages.