Zdroj: https://www.zsstraz.cz/web/index.php?a=3833  •  Vydáno: 9.4.2017 13:11  •  Autor: Hana Pilařová

Učitelský summit 2017

O tom, jak strávit příjemnou sobotu plnou inspirace.

Učitelský summit je vzdělávací akce, která se letos konala již poosmé v International School of Prague v pražských Nebušicích. Jako každý rok jej pořádala společnost 24U a jako každý rok to byl den plný nápadů, inspirace, energie a setkání se zajímavými a nadšenými lidmi.

Tentokrát bylo pro nás něco jinak:

Ondra Chaloupka uvedl jako své hosty Hanu Pilařovou a Jarku Pachlovou, aby ukázaly, že využití iPadů ve škole nemusí končit ve třídě při hlavním vyučování, ale mohou pomoci užitečně a kreativně zaměstnat děti i po vyučování v družinách a školních klubech. A přestože se při jejich aktivitách použilvá iPad, rozhodně to není na úkor dostatečného pohybu. Naopak jsou děti ještě aktivnější a zapálené do toho, co dělají. (zdroj: https://www.facebook.com/ucitelskysummit/).

(zdroj fotografií: https://www.facebook.com/ucitelskysummit/)

S naší prezentací nám pomohli prvňáci a druháci a také spousta našich dalších žáků. Děkujeme. :)

V čase, který jsme pro náš příspěvek měli jsme zdaleka nemohli ukázat všechno, co prostřednictvím iPadů v družině, v kroužcích, či při vyučování vzniklo. Ale věřte, že v archivu bylo z čeho vybírat.

(zdroj fotografie: Twitter - IVa.J)

A protože se během dne se začaly objevovat nové nápady, nekončíme a jedeme dál. Pořád objevujeme něco nového a nebojíme se to použít. :)