Zdroj: https://www.zsstraz.cz/web/index.php?a=2320  •  Vydáno: 23.9.2014 21:07  •  Autor: Hana Pilařová

POZOR! Úplně nejlepší vynálezy

Když šesťáci tvoří reklamu na skvělé vynálezy podle vylosovaných obrázků.

Šesťáci se vrátili k tvorbě vlastních textů. Letos používáme Kidblog, abychom práce mohli rovnou publikovat. Po minulém zamyšlení nad jedním dnem školní aktovky, jsme dnes vynálezali a vynálezy prodávali.

Co se dělo?

A dál? Dál četli nabídky ostatních a zvažovali jejich výhodnost. :)

Co vám naše reklamní agentura nabízí?


Například Lucka tu pro vás má zajímavé sáňky:

Jedete na hory, ale nemáte na čem jezdit? No tak to si musíš koupit nový vynález , který se jmenuje ”nasedni a jeď”. Úsporný, lehký, ručně vyřezávaný, pravé smrkové dřevo…..To vše má.  A POZOR!!! K našemu “nasedni a jeď” dostanete rukojeť ZDARMA!! Objednejte si svůj “nasedni a jeď” nyní!

Cena, kterou najdete na trhu je 30 500kč Ale my jsme pro vás udělali až 50% slevu!! Objednejte nyní za užasnou cenu 15 250kč. Pouze od NASEDÁVAČ.

Jen TY můžeš mýt unikátní “nasedni a jeď” !!


Míša propaguje Mačkárnu:

Na trhu nenajdete lepší přístroj spolehlivý, úsporný, vynikající… Vymačkáte si ovoce a máte kvalitní a 100% šťávu. A POZOR nestojí skoro nic…!!!

Tento úžasný vymačkávač může být váš za pouhých 5000 Kč. Je ručně vyřezávaný z kvalitního bukového dřeva, které nikdy NEsplesniví. Celý název tohoto vymačkávače je “Zaklop a ždímej”. Ale POZOR teď pro vás máme 50% slevu pouze dnes si objednejte za 2500 Kč náš skvělý vymáčkávač “Zaklop a ždímej”. A je pouze od MAČKÁRNA.

.


Radka zase nadchl přenosný odšťavovač:

Jméno:Šťávovač

Firma:Samsung

Popis:Šťávovač který je funkční a kvalitní není poškozený,dělal jsem šťávy i vína a vyvedlo se přišla navšťeva a chutnalo tak se to může podařit i vám a přátelé nebo příbuzní vám to budou závidět a nikdy nezklame, je přenosný váží jen 30kg a vejde se vám do auta a i na záda když pojedete na kole a když budete stanovat tak tam může být blízko ovoce a dáte do šťávovače a uděláte si zdarma pítí může být i teplé když si na ohénku opečete ovoce a dáte do šťávovače a máte teplé pití a když si přikoupíte sadu kelímků kde je 10 plastových kelímků dostanete 10% slevu na šťávovač.

Cena:25000$


Jediným elektrickým přístrojem byla tahle Jakubova baterka:

Zdravím, a rád bych vám představil nejnovější svítilnu vyrábí jí firma PrestaShop, a jestli zavoláte ihned dostanete k tomuto vynálezu i druhou svítilnu naprosto ZDARMA funguje na jednoduchém principu elektřiny stačí jí zastrčit do zásuvky zapnout, a už svítí ano až tak je to jednoduché dodává se ve všech barvách stačí zavolat na číslo 256 785 685, a je i velice levný  nestojí ani 50 000 Kč ani 20 000 Kč, ale stojí pouhých 19 999 Kč ano až tak je to levné, a taky velice kvalitní vydrží až pád z 1 metru ano,a to všechno můžete mýt jen za 19 999 Kč .


Podobných vynálezů jsme měli více, ale vás jistě vás zajímá, k čemu opravdu sloužily ty popisovavé.

První tři jsou různé druhy praček a Jakubova baterka je ve skutečnosti fén. :)

TADY si můžete číst dál. Zatím se většina šesťáků pere s pravopisem a někteří i s nedostatkem soustředění, takže v rámci stanoveného času, nedokázali práci dokončit. Snad to příště bude lepší.

Pro obrázky jsme šli především na http://www.valcha.eu